dijous, d’agost 30, 2007

El bloc de la criatura i l'orgull de pare

Permeteu-me que em caigui la baba una estoneta. La filla gran ha començat un bloc. I s'ha de veure la canya que dóna amb només 12 anys.

Ahir va anar a Barcelona amb tren i li va tocar una de les noves unitats de rodalies que s'han estrenat per mirar de d'aturar les protestes. Resulta que el disseny és tan sofisticat que oblida quelcom tan bàsic com la facilitat d'accés: de l'andana a la plataforma hi ha més de mig metre d'alçada i feina rai per pujar-hi. Doncs va la criatura i ho explica al bloc, tot preguntant-se si per agafar el tren caldrà saber tècniques d'escalada.

Un altre post del morro fort. És aficionada al Harry Potter, però encara no ha pogut anar a veure l'última pel·lícula. Ahir mira la cartellera dels diaris i s'adona que cadascuna publica una edat recomanada diferent. No ho troba lògic (jo tampoc és clar) i agafa i ho explica al bloc.

Consti que el meu orgull de pare, i la baba que em cau, no ve tant del bloc com del sentit crític que demostra la bestiola. M'he esforçat molt per inculcar-li valors com la capacitat de crítica i la curiositat universal i, avui, em sento feliç.

Clar que és jove i encara porta el lliri a la mà en moltes coses (diu que vol ser periodista, com si a casa no n'hi hagués prou amb un). Però ja es farà gran i de moment apunta maneres.

Si voleu fer un cop d'ull a les aventures blocaires de la criatura, visiteu emmagallardo.blogspot.com

3 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Enhorabona per la continuïtat familiar. L'important en l'aprenentatge és assimilar i saber analitzar totes les informacions perquè internet és una font inabastable d'informació cal que sigui ben analitzada i vista amb prespectiva. Això és una de les coses més imprescindibles d'aquest món que ens rodeja.

Gustau Moreno ha dit...

Felicitats, xiquet!
Li acabo de deixar el seu primer comentari. Per cert, l'Emma es pot considerar blocaire ebrenca?
Salut!

Toni Gallardo ha dit...

Perquè et facis una idea: aquesta tarda vindré a l'acte de Roquetes i no ha callat per acompanyar-me. O sigui que crec que sí que es podria dir que és blocaire ebrenca.