dilluns, de febrer 18, 2008

Beers&blogs, cava&blogs, wine&blogs?

A la reunió "constitutiva" de la Penedesfera es va acordar tirar endavant algunes reunions presencials periòdiques per tal de mantenir el vincle personal entre els blocaires penedesencs. Com que costa molt mobilitzar la gent en general, i la cosa digital ja té una vida pròpia a la xarxa, s'ha inventat una mena de trobada amb component lúdic: els "beers&blogs". Em sembla que el nom és prou explicatiu: una trobada per prendre alguna cosa i arreglar el món, si més no el virtual.

Però a la trobada de Gelida també va sorgir la idea de mirar de donar-li un altre nom a l'invent. No ja per diferenciar-se, sinó perquè el Penedès és una regió poc cervesera. Bé, més ben dit, és terra productora de vi i cava i tots vam estar d'acord que la nova comunitat donaria suport genèric als productes de la terra.

D'aquí la idea de buscar una altra denominació per als "beers&blogs". Potser "cava&blogs"? "Wine&blogs"? Evidentment, posar-li cava és molt fàcil, però no es vol deixar de banda els vinaters-vinaters. En tot cas, en anglès o en català? També és una qüestió que, ja que ens hi posem, val la pena plantejar.

Són preguntes que jo abordaria sense manies. "Beers&blogs" ja m'està bé, ja que considero que la cosa valdrà la pena si té nivell, amb independència de si ens prenem un whisky de 25 anys o una aigua mineral. Però ja que li hem de buscar noms, s'admeten idees. Si en deixeu aquí, les remetré al Daniel Garcia, que és qui de moment acull la Penedesfera a casa seva. Si no, aneu directament al seu bloc.

Queda una altra qüestió. Es va quedar que la primera trobada amb cervesa, vi, cava o txakolí, es faria a Calafell. Com que això m'acabarà petant a mi, pel fet de viure a Calafell, també agrairia suggeriments. On us sembla que podem anar? Busquem un bar i simplement ens entaulem? Potser algun establiment que tingui una saleta a banda? Quin dia de la setmana? Cap al vespre, potser?

Ja direu. No ho vam comentar, però suposo que la gent de la Penedesfera no tindrà cap inconvenient que s'hi apunti algun blocaire d'algun altre territori, si li ve de gust.

6 comentaris:

Inuyasha ha dit...

Molta sort i endevant el nou cami que heu començat. Salutacions

Anònim ha dit...

cava, wine & blogs !!!

així no es fereix cap sensibilitat !!!

Salut, Toni.

Què t'anava a dir ha dit...

un dissabte a la cantera verda. alló dona molt de si. al maig que fa bon temps tarda millor.

Què t'anava a dir ha dit...

xato&blogs of course

Daniel García Peris ha dit...

Un altre podia ser Castells&Blogs, però potser ens hauriem de centrar a la beguda per allò del paralelisme amb la cervesa. Al final acabarem amb una paraula inventada tipus Vinseum...

Als extra-penedesfèrics també els hauriem de convidar a venir si volen, no?

el Mèlich ha dit...

I perquè no PENEBLOG
Un toc d'erotisme mai va malament.
Alguns potser ho visitarien per allò del "morbillo".
Potser el trobeu mascliste?
Gràcies
J. Mèlich