dimarts, de febrer 12, 2008

Una guerra civil d'aquí a 25 anys?


Pere Macias, el número 2 de CiU per Barcelona, assegura que les propostes lingüístiques del PP poden provocar una guerra civil d'aquí a 25 anys. M'imagino que aquesta és una de les tradicionals rescalfades de boca pròpies de qualsevol campanya electoral. Perquè, aviam, el PP diu moltes rucades en qüestions de llengua. I no les diu per ignorància o error, sinó amb molt mala intenció. Però que la cosa acabi amb una guerra civil d'aquí a una generació... Voleu dir que n'hi ha per a tant?

Els efectes de la segregació lingüística a les escoles serien, sense cap mena de dubte, un desastre. Però voldria pensar que els nostres fills o nets, donat el cas, no s'enganxaran a trets. Evidentment, el que cal és evitar la major.

2 comentaris:

Daniel García Peris ha dit...

Hola Toni,

T'hi he afegit al llistat d'enllaços de blocs i blocaires del Penedès que pots trobar a http://www.danielgarciaperis.cat/2008/01/12/la-penedesfera-llistat-de-blocs-i-blocaires-del-penedes.

T'agrairia que per a difondre i augmentar aquesta llista de la Penedesfera facis un link del teu bloc cap a aquest llistat.

El llistat de blocs de la Penedesfera ja té més de 100 blocs agregats i ha arribat el moment que passi de ser només una llista per a convertir-se en una veritable comunitat. El proper dissabte 16 de febrer farem a Gelida la reunió constituent de la xarxa de blocaires del Penedès. Et convidem a venir i participar-hi. Tens més informació a http://www.danielgarciaperis.cat/2008/02/07/reunio-de-la-penedesfera.

T'agrairíem que difonguessis la notícia el màxim possible a fi que blocaires que potser no són encara al llistat poguessin conèixer i sumar-se al projecte.

Gràcies i felicitats pel bloc!

Anònim ha dit...

Si ens posem en aquest plan, no cal ni que passin 25 anys per a que ens tornem a tirar els plats pel cap..., la cosa ja fa dies que està roenta.