divendres, de febrer 01, 2008

A qui diuen els bisbes que no hem de votar?

Tinc un problema davant les eleccions generals. Si, segons els bisbes, no hem de votar aquells que negocien amb terroristes, se m'han reduït dràsticament les opcions davant l'urna.

Segons els monsenyors, aquest pecat només el fa el PSOE. Però és clar, un té bona memòria i se'n recorda de quan Aznar. Potser el problema és que, en el cas de Zapatero, es tracta d'un acte vexatori de claudicació, però quan la medalla se la podia penjar el PP s'apujava fins i tot la categoria dels terroristes. Se'n recorden del Movimiento de Liberación Vasco, no? Vinga va, que fa quatre dies. Llegiu-ho aquí, en boca dels "palmeros" d'Aznar, perquè no quedin dubtes.

Eliminades les dues opcions principals a nivell estatal, quines alternatives em queden? ERC està descartada des de l'excursió de Carod a Perpinyà. Suposo, vaja. Calculo que CiU mai s'ha posat en aquests pedregars, però bàsicament perquè no l'hi hauran volgut. I m'imagino que Iniciativa tampoc, per idèntics motius. En tot cas, si Duran Lleida i Joan Herrera llegissin per un casual aquestes línies, podrien traquil·litzar el meu esperit amb unes paraules aclaridores? Els estaré molt agraït.

Com que no votaré a Ciutadans ni intoxicat amb productes de la terra (ni en la versió beguda, ni en la fumada), em veig abocat al vot extraparlamentari. Confio que per la circumscripció de Tarragona es presenti alguna candidatura de les que al menys fan gràcia. Que n'és de dur ser un elector que es resisteix a caure en l'abstenció!

Em sento desolat i abandonat. Els dubtes m'aclaparen i el 9 de març s'acosta. Senyors bisbes, no podrien il·luminar-me amb major precisió? No pateixin, no ho demanin a l'Esperit Sant, no fos cas que els il·luminés a vostès.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Toni, crec que els hi tindriem que donar cues de pança perque fessin memoria, no creus?.Tortosí absent